Известие

Collapse
No announcement yet.

Смятам да си купя Алфа 145 :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смятам да си купя Алфа 145 :)

Здравейте от мен, тъй като смятам да си купя Алфа 145 исках да се допитам до вас.За сега на прицел е една 145-ца в добро състояние 1997г. на пръв поглед всичко е наред.От автокъща във Варна.Ако може да ме посаветвате какво и каде да гледам до като я тествам и каде може да се открият проблеми....За първи път ще си копувам кола и съм доста развълнуван и да ви кажа не знам каъде и какво да гледам!Още нещо ако си купя тази алфа един приятел ще ми даде за 600лв. двигател, гуми с джанти, врати, спойлери, антикрило и други консумативи към рамата и окачването.Иначе другата оферта е Honda civic 1996г. за 3600лв с възможност да падне от цената.....

На диагностика я караш, да й гледат дебитомер, ламбда сонда и чуй, дали трака като я запалиш отначало(тва, ако е бензинова де)...свещите погледни...дали гори масло.Иначе огледай за удари...виж картера в какво състояние е, ако можеш.
    Ако е дизел, покарай я в турбинка хубаво, да видиш, да не е умряла...
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Недей,по-добре си вземи хондата.Те са по-здрави и по-бързи от Алфите.Само се чупят,харчат много и т.н.Хондата най-добре
      Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
      Alfa Romeo 33

Comment

Re: Смятам да си купя Алфа 145

Първоначално публикувано от Mom4ilskY
        Здравейте от мен, тъй като смятам да си купя Алфа 145 исках да се допитам до вас.За сега на прицел е една 145-ца в добро състояние 1997г. на пръв поглед всичко е наред.От автокъща във Варна.Ако може да ме посаветвате какво и каде да гледам до като я тествам и каде може да се открият проблеми....За първи път ще си копувам кола и съм доста развълнуван и да ви кажа не знам каъде и какво да гледам!Още нещо ако си купя тази алфа един приятел ще ми даде за 600лв. двигател, гуми с джанти, врати, спойлери, антикрило и други консумативи към рамата и окачването.Иначе другата оферта е Honda civic 1996г. за 3600лв с възможност да падне от цената.....
        Колега покажи някоя снимка ако има на колата или ако е пусната в мобиле.бг , не е лошо някой колега да дойде с теб дето по разбира, или ако имаш приятел
        Alfa 145 1.8 TS '97

Comment

Благодаря ви, еми сега като ходия ще огледам всичко, Алфата ме привлича повече от Хондата само да се поправя Алфата е 1998г. 1.4к.с. 105к.с. а хондата е доста по стара маи и раздрънкана......Алфата е в перфектно състояние не съм я палил ама няма удряно , няма драскано и не е пребоядисвана!А и на сичкото отгоре и тези допълнителни консумативи дето ще ги даде приятеля ми ще доидат добре според мен.Само исках да разбера какво да гледам като отида Благодаря

Comment

Re: Смятам да си купя Алфа 145

Първоначално публикувано от kalata8
            Първоначално публикувано от Mom4ilskY
            Колега покажи някоя снимка ако има на колата или ако е пусната в мобиле.бг , не е лошо някой колега да дойде с теб дето по разбира, или ако имаш приятел
            Еми аз отидох на място, сега гледах в Mobile ама не я видях.Какво да ти кажа братле значи сив металик Алфа Ромео Джуниор 1.4 105к.с. 1998г.На пръв поглед е добре ама нямам познат с когото да отида авера ми дето е с алфа не е в българия Ще се опитам сам да се оправя! Мерси

Comment

Първоначално публикувано от Satanism
              На диагностика я караш, да й гледат дебитомер, ламбда сонда и чуй, дали трака като я запалиш отначало(тва, ако е бензинова де)...свещите погледни...дали гори масло.Иначе огледай за удари...виж картера в какво състояние е, ако можеш.
              Ако е дизел, покарай я в турбинка хубаво, да видиш, да не е умряла...
              Май наистина ще трябва да взема някой който повече разбира Половината неща не са ми ясни

Comment

Тая алфа някъде по автокъщите до метро ли е?
                Ако е там и си решил да я вземаш питай ги да отидеш да направят една диагностика за 20лв. в киров, човека там разбира от алфи и ако нещо не е в ред ще ти каже
                Alfa 145 1.8 TS '97

Comment

само, че е 103 коня инак сега за два коня отгоре добре дошли късмет с количката момче!
                  Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                  FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                  sigpic

Comment

Има ли възможност да се сложи газов инджексион на такава алфа, разбрах че гори много.Сигорно няма да е много добре за двигателя ама познавате ли или има ли някой, който да е слагал газова уредба?

Comment

Може, разбира се...а иначе, ако я натискаш, гори
                      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Здавей настоящ алфист,първо успех при покупката, може да се сложи газ инжекцион,няма да ти гори много около 10,11 газ градско но без мачкане на газта. Като я купиш пиши да се похвалиш.
                        Citroen C5-ko 2.0hdi black-metal

ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
                        Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..

Comment

Working...
                        X